-/> مشکل پک فارسی 2.8

صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل پک فارسی 2.8  (دفعات بازدید: 1505 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
تعداد ارسال: 9
« : 30 خرداد 1388,ساعت 13:36:13 »

سلام بر اقا ارش بزرگوار

استاد ما بعد از ارتقا ورپرس خواستیم پک فارسی شما رو آپ کنیم رو سایت و اون پوشه wp-content رو توی روت اصلی سایت رو قبلی ریپلایس کردیم بعد که خواستیم وارد وپرس و پنلمون بشیم این ارور رو صفحه اول نشون میده :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-login.php on line 287

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/
inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-login.php on line 299

وقتی هم یوزر پس رو میزنی و لوگین میشی هیچی نمیاد جز این ارورها :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-login.php on line 287

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-login.php on line 299

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 662

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 663

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 664

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/reflec/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/editjalali-core.php:1) in /home2/reflec/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 865

حالا بفرمایید مشکل کار کجاست ؟

حالا اقا یک نکته دیگر هم هست اونمم اینکه در سرور ما این پوشها وجود دارند :

access-log
bin
etc
http:
mail
perl
php
public ftp
public-html
tmp
و
یک کره زمین که نوشته www

حالا من دقت کردم دیدم کلا ورپرس و این پوشهای وردپرس هم در این www موجوده هم در پوشه public-html این جریانش چطوریه درسته الان باید در هر دو جا باشه یا نه ؟ البته این پک فارسی رو من محض احتیاط وقتی در www رپلایس کردم وو خراب شده در اونیکی پوشه هم رپیلای کردم ولی بازم سودی نبخشید خلاصه چجوریاست الان ؟ اینکه وپردس در هر دو جا هست درسته ؟ چون که تا حالا مشکلی نداشتیم ! این ارور پک فارسی کمال چیه و چجوری درست میشه این ارروها چیه تل شما هم که در دسترس نیست برای همین مقاله زدم !
« آخرين ويرايش: 30 خرداد 1388,ساعت 13:49:21 توسط haj.mahdi » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
تعداد ارسال: 202
جنسيت : پسر
« پاسخ #1 : 30 خرداد 1388,ساعت 18:06:33 »

مهدی عزیز
من بهتون گفتم که پوشه فارسی ساز ما ، فقط فایل های زبان رو ریپلیس می کنه و اصلا با بقیه فایل ها کاری نداره..
من توی مقاله آپدیت به 2.8 نوشتم که از updator خود وردپرس استفاده نکنید پون برای ما ایرانی ها با این سرعتمون جواب نمیده
شما باز رفتی و از اون استفاده کردی؟
کلا فایل ها در کنترل پنل cpanel هم در پوشه wwwو هم public_html هستن و فرقی نمی کنه کدوم بریزید

شما یوزر و پس سایتتون رو بفرستید به ایمیلم
براتون درستش کنم
arash.soltani@gmail
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

فارسی پرس - آنجا که پارسی دوباره متولد می شود.
کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
تعداد ارسال: 9
« پاسخ #2 : 31 خرداد 1388,ساعت 13:32:12 »

ولا من یادم نمیاد شما همچین حرفی زده باشین آخه من اصلا مقاله رو نخوندم اون روز در مسنجر گفتید فقط اون پوشه رو ریپلایس کنم بعد از ازتون پرسیدم نیاز هست مجدد ورپرس جدید رو بگیرم گفتید نه از کنترل پنل مدیریت قابل آپدیت هست ! به هر صورت اقا اتفاقیه که افتاده تازه من فکر نمیکردم با این سرعت بالا 512 ! مشکلی این مدلی که میفرمایید پیدا کنم ! بنده یوزر پس رو براتون فرستادم ممنون میشم زحمتش رو بکشید  بوسه
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
تعداد ارسال: 202
جنسيت : پسر
« پاسخ #3 : 31 خرداد 1388,ساعت 14:07:34 »

یوزر و پسورد شما صحیح نبود
دوباره چک کنید

فارسی پرس - آنجا که پارسی دوباره متولد می شود.
صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :