با درود خدمت ارش عزیز
عارضم که قالبی که زحمت فارسی سازیش رو کشیدین همکنون تست کوچکی کردم و نواقصی داره که توضیح میدم ممنون میشم برای رفع نقصهای جزئی اقدام کنید :
قالب اصلی :

قالب من :

1- در قالب من جای فلشها در پنرجه های پایین تغییر کرده یعنی در قالب اصلی قبل از متن اومده ولی در قالب من در پنجره ها این فلشهای کوچک مثلثی شکل بعد از متن یا حتی وسط متن افتادن !
2- نکته بعدی در قسمت آخرین دیدگاها در صفحه اصلی اون پایین در پنجره مربوطه متن پیام رو نشون نمیده در صورتی که در قالب اصلی متن پیام نیز نمایش داده میشه !
3- وقتی موس رو روی گزینها میبری و گزینها با پس زمینه مشکی روشن میشن و کامل اون خط رو پر میکنند اما در قالب من وقتی موس رو میبری رو گزینهای پایین نه تنها کل قسمت پر نمیشه بلکه فقط خود کلمه و جمله مشکی میشه و اون پس زمینه مشکی بزرگتر از اندازه طبیعی در قالب اصلی هست طوری که روی گزینهای دیگه میفته خودتون تست کنید متوجه میشوید عرایضم رو .
قالب اصلی :

قالب من :

مسئله بعدی همنطور که در عکسها مشخصه :
1- رنگ پیام هست که در قالب اصلی وقتی نام ایمیل و ادرس سایت و خود کامنت رو مینویسی سفید هست ولی در قالب من تبدیل شده به سیاه و چون قالب تیره هست متن مشکی خوب مشخص نیست و جلوه نداره !
2- در قالب من جای گراواتور و نام ارسال کننده و تاریخ نسب به نسخه اصلی تغییر نکرده و همون چپ مونده که زحمت بکشید طوری بشه که گراواتور و کل اون قسمت به راست منتقل بشه و متن کانت بیاد اینورتر و با کمی فاصله از گراواتور از راست به چپ شروع بشه .
3- قسمت side-post-back یا همون پست قبلی و بعدی هست که باز هم طبق نسخه اصلی راست مونده که من ترجیح میدم این دو قسمت و این وپنجره بر اساس ترتیب فارسی به چپ ! منتقل بشه
4- همین قسمت پست قبلی و پست بعدی گزینهاش فارسی سازی نشده !(خیلی مهم نیست)
5- آیا امکانش هست که که دگمه ارسال دیدگاه که پایین پنجره دیدگاه شما و در سمت راست پنجره قرار داره به منتی الیه سمت چپ اون پنجره بره ؟ اگر بله زحمتش رو بکشید .
ممنون میشم زحمت اصلاحات رو بکشید و برای بنده بفرستید و اگر راحتید خودتون اصلاح کنید در هاستم ريال یوزر و پسوردم رو که قبلا بهتون دادم