-/> مشکل قاب فارسی شده

شما اینجایید: انجمن فارسی پرسوردپرسچطور،چگونه،رفع اشکال قالبمشکل قاب فارسی شده
صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل قاب فارسی شده  (دفعات بازدید: 3219 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
تعداد ارسال: 9
« : 01 تير 1388,ساعت 17:23:40 »

با درود خدمت ارش عزیز

عارضم که قالبی که زحمت فارسی سازیش رو کشیدین همکنون تست کوچکی کردم و نواقصی داره که توضیح میدم ممنون میشم برای رفع نقصهای جزئی اقدام کنید :

قالب اصلی :

قالب من :

1- در قالب من جای فلشها در پنرجه های پایین  تغییر کرده یعنی در قالب اصلی قبل از متن اومده ولی در قالب من در پنجره ها این فلشهای کوچک مثلثی شکل بعد از متن یا حتی وسط متن افتادن !

2- نکته بعدی در قسمت آخرین دیدگاها در صفحه اصلی اون پایین در پنجره مربوطه متن پیام رو نشون نمیده در صورتی که در قالب اصلی متن پیام نیز نمایش داده میشه !

3- وقتی موس رو روی گزینها میبری و گزینها با پس زمینه مشکی روشن میشن و کامل اون خط رو پر میکنند اما در قالب من وقتی موس رو میبری رو گزینهای پایین نه تنها کل قسمت پر نمیشه بلکه فقط خود کلمه و جمله مشکی میشه و اون پس زمینه مشکی بزرگتر از اندازه طبیعی در قالب اصلی هست طوری که روی گزینهای دیگه میفته خودتون تست کنید متوجه میشوید عرایضم رو .

قالب اصلی :

قالب من :

مسئله بعدی همنطور که در عکسها مشخصه :

1- رنگ پیام هست که در قالب اصلی وقتی نام ایمیل و ادرس سایت و خود کامنت رو مینویسی سفید هست ولی در قالب من تبدیل شده به سیاه و چون قالب تیره هست متن مشکی خوب مشخص نیست و جلوه نداره !

2- در قالب من جای گراواتور و نام ارسال کننده و تاریخ نسب به نسخه اصلی تغییر نکرده و همون چپ مونده که زحمت بکشید طوری بشه که گراواتور و کل اون قسمت به راست منتقل بشه و متن کانت بیاد اینورتر و با کمی فاصله از گراواتور از راست به چپ شروع بشه .

3- قسمت side-post-back یا همون پست قبلی و بعدی هست که باز هم طبق نسخه اصلی راست مونده که من ترجیح میدم این دو قسمت و این وپنجره بر اساس ترتیب فارسی به چپ ! منتقل بشه

4- همین قسمت پست قبلی و پست بعدی گزینهاش فارسی سازی نشده !(خیلی مهم نیست)

5- آیا امکانش هست که که دگمه ارسال دیدگاه که پایین پنجره دیدگاه شما و در سمت راست پنجره قرار داره به منتی الیه سمت چپ اون پنجره بره ؟ اگر بله زحمتش رو بکشید .

ممنون میشم زحمت اصلاحات رو بکشید و برای بنده بفرستید و اگر راحتید خودتون اصلاح کنید در هاستم ريال یوزر و پسوردم رو که قبلا بهتون دادم Cheesy
« آخرين ويرايش: 01 تير 1388,ساعت 17:26:28 توسط haj.mahdi » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
« پاسخ #1 : 01 تير 1388,ساعت 17:27:38 »

گویا عکسها چون عریض بودند در صفحه کامل نیفتاد لذا این لینک عکسهاست . آدر سایتم که دارید ولی مجد میزارم :

File #1: http://upload.iranblog.com/6/1245792182.jpg

File #2: http://upload.iranblog.com/6/1245734555.jpg

File #3: http://upload.iranblog.com/6/1245770472.jpg

File #4: http://upload.iranblog.com/6/1245758768.jpg

http://www.reflection.ir
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
تعداد ارسال: 199
جنسيت : پسر
« پاسخ #2 : 02 تير 1388,ساعت 08:02:59 »

مشکلی نداره
باید صبر کنین
چون کمی سرم شلوغه
----------
در مورد عکس اول : من این قالب ها رو بهتون هم گفتم که برای firefox بهینه کردم که الان از IE همه گیر تر شده ..
شما در firefox تست کنین می بینین درسته .. ولی بازم روی IE کار می کنم
« آخرين ويرايش: 02 تير 1388,ساعت 08:07:43 توسط آرش » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

فارسی پرس - آنجا که پارسی دوباره متولد می شود.
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
« پاسخ #3 : 02 تير 1388,ساعت 08:52:01 »

مهدی جان .. یه چیزی به شما بگم
قالب هایی که یه فایلی به نام iefix.css یا کلا یه چیزی که دلالت کنه بر فیکس برای ie .. کلا برای ie نیستن و بهتره کسی که از ie استفاده می کنه زیاد سمتشون نره..
من تمام اشکالات شما رو دیدم .. 80درصد چون شما از ie استفاده می کنی هست ..
حالا هم تا جایی که وقت کنم چشم .. الان یه نگاه بکنین .. ببینین خوبه : reflection.ir
( این دفعه با fire fox ببینین .... )

قسمت side-post-back هم برای من درسته .. شما چطور می گین که انگلیسیه .. چون من درست می بینمش
اگر می خواهید این بخش بره چپ بد میشه چون عکس گل پس زمینه رو می پوشونه .. و این خوب نیست

اون قسمت نظر ها هم که گفتید نظر رو به طور کامل در قسمت پایین نشون میده در قالب اصلی ..این کار رو با plugin کرده و من اون پلاگین رو ندارم ..به قالب ربطی نداره
« آخرين ويرايش: 02 تير 1388,ساعت 08:54:25 توسط آرش » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
« پاسخ #4 : 02 تير 1388,ساعت 12:22:11 »

ارش جان من با اپرا کار میکنم و با ie هم فقط تست میکنم شما خودت بهتر میدونی قالب مردم هم از ie استفاده میکنند هر چند مشکلاتی که گفتم در هر دو این مرورگرها بود و نمیشه به خواننده بگی برای خوندن وبلاگ فایرفاکس نصب کن !

در مورد side-post-back  هم بله الان درسته !

و رنگ فونت قسما ارسال کامنت هم درست شده قسمت گراواتور رو مهم گویا درست کردین که عالی شده .

فقط الان مشکل اون فلشها هست که در منوها افتاده بعد یا وسط کلمات این درست بشو نیست یا درسته فقط در فایرفاکس درست نشون داده میشه ؟
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
« پاسخ #5 : 02 تير 1388,ساعت 14:06:10 »

مشکلی نیست .. اون رو هم درست میکنم دوباره ارسال می کنم..
راستی من خط موبایلم دست خودم نیست فعلا ..
بهم گفتن تماس گرفته بودید
شرمنده ..

کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
« پاسخ #6 : 02 تير 1388,ساعت 15:59:47 »

خیلی ممنون از زحماتی که میکشید .
کاربر جدید
*
تشکر شده +0/-0
« پاسخ #7 : 03 تير 1388,ساعت 16:00:24 »

چی شد درست نشد آرش جان ؟ Cheesy
کاربر جدید
*
تشکر شده +1/-0
تعداد ارسال: 10
« پاسخ #8 : 14 خرداد 1389,ساعت 05:28:23 »

با سلام و خسته نباشید
قالب فیس بوک برای ورد پرس در سایت وردپرس فارسی برای دانلود گذاشته شده منهم دانلود کردم و در فایر فاکس عالی کار میکنه منتها تو ie6 ستون سمت چپ میفته رو ستون سمت راست و تو ie7 هم اصلا نشون نمیده ستون سمت چپ رو. اگر کمکم کنید این مشکل رو حل کنم یک دنیا ممنون شما خواهم شد. با تشکر مطلق
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
« پاسخ #9 : 17 خرداد 1389,ساعت 04:26:57 »

دوست عزیزم
بله اکثر قالب ها به دلیل مشکلات ie با این مرورگر سازگار نیستند

کاربر جدید
*
تشکر شده +1/-0
« پاسخ #10 : 17 خرداد 1389,ساعت 14:51:08 »

دوست عزیزم
بله اکثر قالب ها به دلیل مشکلات ie با این مرورگر سازگار نیستند
خوب راه حل چی هست من این پوسته رو همین الان هم دارم استفاده میکنم memarchitect.byethost6.com ولی این مساله که حداقل 30 درصد ie6 استفاده میکنند آزار دهندست
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
« پاسخ #11 : 18 خرداد 1389,ساعت 04:33:08 »

من جات بودم ، بی خیال می شدم .. چون میشه درستش کنی برای آی ای.. ولی بعد 70 درصد firefox می پرن
البته یه راه زیرکانه هست که شما در فایل های پوسته به مرورگر طرف بفهمونی که اگر مرورگرش ie هست بیاد style-ie.css رو لود کنه و اگر ff بیاد مثلا styles-ff.css لود کنه

بعد دو تا css جدا برای ie و ff درست کنی
اینم میشه

کاربر جدید
*
تشکر شده +1/-0
« پاسخ #12 : 20 خرداد 1389,ساعت 19:44:23 »

من جات بودم ، بی خیال می شدم .. چون میشه درستش کنی برای آی ای.. ولی بعد 70 درصد firefox می پرن
البته یه راه زیرکانه هست که شما در فایل های پوسته به مرورگر طرف بفهمونی که اگر مرورگرش ie هست بیاد style-ie.css رو لود کنه و اگر ff بیاد مثلا styles-ff.css لود کنه

بعد دو تا css جدا برای ie و ff درست کنی
اینم میشه
راستش من اطلاعاتم در مورد فایل css و این مسایل در حد کرم شبتاب هستش. چطور این راه زیرکانه رو به کار ببندم؟
مدیر کل انجمن
کاربر فعال
تشکر شده +137/-0
« پاسخ #13 : 21 خرداد 1389,ساعت 15:35:02 »

هه هه هه
هر پوسته ای که می خوای نصب کنی ، یه فایل css برای تنظیمات صفحه و رنگ و .. داره..
مرورگر شما از این فایل استفاده می کنه و صفحه را در خودش نشون میده
شما با دستکاری این فایل می تونی نوع نمایش قالب را در مرورگر ات تغییر بدی
حال اگر توی یه مرورگر درست و تو اون یکی خرابه مجبوری دو تا فایل css بسازی و تو همه فایل های قالب تعریف کنی که اگر مرورگر طرف فلان بود بره فلان css رو بخونه
دردسر داره.. بیخیال

کاربر جدید
*
تشکر شده +1/-0
« پاسخ #14 : 21 خرداد 1389,ساعت 16:49:18 »

هه هه هه
هر پوسته ای که می خوای نصب کنی ، یه فایل css برای تنظیمات صفحه و رنگ و .. داره..
مرورگر شما از این فایل استفاده می کنه و صفحه را در خودش نشون میده
شما با دستکاری این فایل می تونی نوع نمایش قالب را در مرورگر ات تغییر بدی
حال اگر توی یه مرورگر درست و تو اون یکی خرابه مجبوری دو تا فایل css بسازی و تو همه فایل های قالب تعریف کنی که اگر مرورگر طرف فلان بود بره فلان css رو بخونه
دردسر داره.. بیخیال
با این توضیحات که شما دادی من یک نتیجه گرفتم ، اگر وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کنم و مجبور نباشم دم به دم روی نت چکش کنم میتونم با دستکاری فایل css به قالبی برسم که هر دو مرورگر خوب نشونش بدند (یعنی همون یک css باشه ولی اون بخشش کمی دست کاری بشه). درسته ؟ چون مشکل خیلی عمقی نباید باشه فقط جای یک border جابه جا میشه بقیه ماجرا مشکلی نداره من با ie7 هم مشکلی ندارم که اصلا border رو نشون نمیده و اشکالی پیش نمیاد فقط ie6 جابه جا نشون میده که قطعا ناراحت کننده است ... به هر حال ممنون از کمک و همفکری شما
صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :